top of page
MAYA_band_logo_edited.png
zsuzsa_b-1-1024x1024.jpg

Garda Zsuzsa - ének

​1995 óta a magyar rockszíntér állandó tagja. Rock és blues énekesnő. Egyedi, tiszta, erőteljes hang jellemzi. Fő- és háttérénekesként telt házas koncerteken vett részt többek közt a MüPában, a RAM Colosseumban, az A38 Hajón, a Szigeten stb. Zenekarai: Janis Joplin Emlékzenekar, Garda-Benkő Blues Duo&Band, Keep Floyding (vokál).

david_b-1.jpg

Fecske Dávid - gitár

Zenei karrierje a magyar Pink Floyd Show-ban kezdődött, ahol bálványa, David Gilmour legszebb dallamait játszhatta el. Később csatlakozott a Balkan Fanatikhoz, és 6 évig turnézott szerte a Kárpát-medencében. Esküvőkön és céges rendezvényeken éppúgy szeret játszani, mint nagy fesztiválokon több ezer ember előtt. A gitáros és énekes közreműködése mellett Dávid keverte és masterelte a zenekar első lemezét is.

greg_b-1-1024x1024.jpg

Szabó Gergő - billentyűs hangszerek

6 éves kora óta zongorázik, és 13 éves kora óta játszik különböző zenekarokban. Főként a progresszív rock műfajában működő zenekarokban játszott (ELPirates, You and I).

peter_b-1-1024x1024.jpg

Gosztola Péter - basszusgitár, basszuspedál

Többféle zenekarban játszott, kezdve a covertől a tribute-on át a saját zenét játszó csapatokig. A You and I-ban gitárosként, az ELPiratesben pedig basszusgitárosként zenélt együtt több MAYA jelenlegi taggal is. A MAYA első megalakulásakor szerzőként is részt vett a munkában.

tamas_b-1-1024x1024.jpg

Nádházi Tamás - dob, percussion, hangeffektek

A You and I zenekarhoz az Exit lemez írásakor csatlakozott 1999-ben. Egyik alapítója volt az ELPiratesnek (Emerson, Lake and Palmer tribute zenekar).  Időnként a Gáyan Uttejak Orchestra tagja.

bottom of page